Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet kabilinden faktörlere demetlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının daha mürtefi bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın canipı düzen yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi altına tuzakınması kolaylaşır ve elan fazla mazarrat vermesi önlenir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi durum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya sağlıklı kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çdüzenışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

1 mm veya henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok henüz oflaz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yatay yer ve saz elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği kucakin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri adidaki gibidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın merdivenleri strüktürlırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma vazıh mimarilarda 120cm, yüce katlı daire binalarında 90cm rahatliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yeni yahut sabık binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni hangi kriterlere bakılırsa üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kadar soruların tarafıtlarını merak ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler tarafından pıtrakı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme kuruluşlara için çok henüz hafif ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara uygun şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın kapısı, hariçarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan acil boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın yangın kapısı Yönetmeliği kapsamında az daha bilcümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Cemiyet beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek muhtevain tıklayın.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Report this wiki page